Reportage voor 1 persoon

Fotoreportage voor 1 persoon

Deze reportage boek je voor jezelf of voor iemand anders. Sta jij altijd zelf achter de camera? Heb je echt geen foto’s van jezelf? Beginnen je ouders op leeftijd te raken en heb je geen recente foto’s van hen? Is er iemand ziek? Of ben je zelf ziek? Allemaal goede redenen om eens een keer een 1-persoons reportage te boeken.

De reportage:
Het liefst ga ik met jou op stap. Gaan we het bos in, struinen we door het zand of we gaan naar het water. Mocht dat niet kunnen dan kan ik ook bij je thuis komen. Misschien in de tuin? Of gewoon in de keuken. Bedenk van tevoren welke kleding je aan trekt. Rustige kleuren doen het altijd goed. Maar als jij altijd vrolijke kleuren aan hebt doe dat vooral nu dan ook. Ook kun je kiezen voor zwart-wit foto’s. Voordat ik de foto’s ga maken bespreek ik je wensen.

Na de reportage:
Na de reportage begint voor mij het selecteren van de beste foto’s en het bewerken daarvan. Een tijdrovende bezigheid die zorgt dat elke foto de aandacht krijgt die hij verdient. De reportage is inclusief minimaal 30 foto’s, het kan altijd meer zijn. De foto’s krijg je in groot digitaal formaat op een gratis USB-stick en je mag voor privé gebruik onbeperkt afdrukken maken. De foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Het streven is om binnen 15 werkdagen de USB-stick via Post NL aangetekend te versturen. Of ik kom ze brengen.

De prijs:
De prijs voor een 1- persoons reportage is 150 euro en duurt ongeveer 60 minuten. Dit is exclusief reiskosten van € 0,45 per km buiten 10 km van het postcodegebied 5845 AR.

Vragen:
Is je nog niet alles duidelijk of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via info@allesisfoto.nl of 06-20063709