AAiF/Atelier

Ik zoek binnen en naast de fotografie ook andere uitdagingen. Naast alle digitale uitdagingen is het voor mij ook een uitdaging om “beeld” te maken van foto’s samen met pure en tijdloze materialen. Denk dan aan papier, stof, touw, inkt. Het zijn dan niet echt foto’s meer maar kunstwerken voor aan de muur.  Projecten waar ik blij van word en jij hoop ik ook.

Ja ik weet het. Ik loop hier gigantisch mee achter. Maar in 2019 gaat hier echt verandering in komen. Er gaan leuke dingen gebeuren. Het atelier gaat onderverdeeld worden in 3 pijlers:

  • Dessins. Verkoop loopt via Motiflow. ( Een lekker nuchter Hollands bedrijf). Hier kun je één van mijn ontwerpen laten drukken op inpakpapier, behang of stof. Zij printen on demand. Dus ze hebben geen voorraad. Jij kiest het patroontje en zij printen het voor jou. Dit betekent een minimale verspilling van papier, stof en behang. Je kunt al bestellen vanaf  1 meter. Voor eerlijke prijzen. En er komen nog meer producten in de loop van 2019Mijn dessins
  • Kunst. Foto’s gecombineerd met natuurlijke, pure en tijdloze materialen. Om op te hangen of neer te zetten. De kunstwerkjes worden met liefde gemaakt en het liefst met materialen die er al zijn. Lekker duurzaam. En dat vind ik belangrijk. Verkoop via de pagina en bij mij thuis. Alleen ophalen.
  • Maatwerk producten die gemaakt worden n.a.v. een documentaire reportage. BV een fotoboek van 20x20cm met een linnen kaft en 24 blz. of een Verjaardagskalender van 20x30cm op glanspapier.