Bedrijfsreportage voor kleine bedrijven

Bedrijfsreportage:

Als klein bedrijf ( tm 6 personen) wil je de foto’s hebben die bij jou passen. Ik maak foto’s van jouw bedrijf die weerspiegelen waar jij en je bedrijf voor staan.
Eerst maken we een afspraak zodat we een keer kunnen sparren. Het is belangrijk dat ik goed geïnformeerd ben over het bedrijf en welke sfeer de foto’s moeten hebben. Daarna hoef je pas te beslissen of je door mij foto’s wilt laten maken.

Na de reportage:
Na de reportage begint voor mij het selecteren van de beste foto’s en het bewerken daarvan. Een tijdrovende bezigheid die zorgt dat elke foto de aandacht krijgt die hij verdient. De reportage is inclusief minimaal 30 foto’s. Het kan altijd meer zijn. De foto’s worden door mij geselecteerd.
De foto’s krijg je in groot digitaal formaat op een gratis USB-stick. Je mag de foto’s commercieel gebruiken alleen voor je eigen bedrijf! Het streven is om binnen 20 werkdagen de USB-stick via Post NL aangetekend te versturen of ik kom ze brengen.

De prijs:
De prijs van een bedrijfsreportage is
180 euro per uur, excl. BTW. Minimaal 1 uur, daarna per half uur. Dit is exclusief reiskosten van € 0,45 per km  buiten 10 km van het postcodegebied 5845 AR. Dit is ook exclusief de bewerkingstijd van 90 euro (excl. btw) per uur. De bewerkingsuren worden van tevoren met je besproken.
De foto’s mogen onbeperkt gebruikt worden voor je eigen bedrijf maar mogen niet worden verkocht en/of verspreid worden aan derden.

Vragen:
Is je nog niet alles duidelijk of heb je nog vragen of andere ideeën voor de bedrijfsreportage? Neem gerust contact met me op voor een passende offerte. Info@allesisfoto.nl of
06-20063709