Over mij

Misschien leuk om te weten wie ik ben. 
Ik ben Nicòle Aben en ik ben fotograaf en kunstenaar. 

Dik zes jaar geleden ben ik mijn bedrijf Alles is Foto gestart. ( Ik heb 6 jaar lang heel veel families en bedrijven op de foto mogen zetten) Nu ben ik veranderd van aanpak en ga ik mijn ervaring inzetten om fotokunst en mixed media te maken. Mijn kunstwerken zijn, of met veel kleur, of heel naturel. Ik zeg zelf dat ik ook twee kanten heb. Extrovert en introvert. En ik kan niet zo goed kiezen tussen die twee. En dat wil ik ook niet want het ene versterkt het andere. Zo ook in mijn kunst. 

Ik wandel graag en houd van de natuur. Plantjes en bloemetjes.., geweldig vind ik ze. Vroeger op vakantie plukte en droogde ik ze. Thuis ging ik dan opzoeken hoe het bloemetje heette. En nog steeds kan ik me verwonderen over de natuur. Toen ik lichamelijk ook niet meer zo lekker zat moest er iets veranderen in mijn bedrijf en kwam uiteindelijk alles samen. Het wandelen, de natuur, de planten en de bloemen, natuurlijke materialen en het buiten zijn, Ik probeer dat alles samen te brengen in mijn (foto)kunst.

AAiF (Atelier Alles is Foto) is uit hobby ontstaan. Om mijn kunst te maken moet ik ook af en toe iets heel anders doen. De handjes laten wapperen. Noem het knutselen, noem het dagbesteding, noem het hobbyen, net wat jij wilt. Maar het is voor mij een uitlaatklep die ik nodig heb om mijn kunst te maken. Dit kunnen interieuritems zijn van van foto’s gecombineerd met pure en tijdloze materialen, haken,  of andere creatieve processen die een uitweg moeten vinden.  Denk dan aan materialen zoals: papier, stof, touw, inkt. En omdat het geen productie is, op=op.

Verder ben ik getrouwd met Koen en moeder van 2 dochters.
Ik drink mijn koffie zwart. Ik lees graag thrillers en zou er best eens ééntje willen schrijven. Ik ben van het no-nonsense type en best wel recht voor z’n raap. Ben gek op de natuur en muziek luisteren doe ik ook graag. (Meestal blijft het deuntje wel hangen maar ik ben echt verschrikkelijk als het om het onthouden van artiesten gaat).

Ik hou van humor.. en van organiseren en regelen. Dat is dan wel weer gek volgens sommige mensen, dan hoor ik “Huh een creatieveling die ook kan organiseren? Dat kan niet!”
Euh… dat kan dus wel. Haha..

Veel kijk en shop-plezier. 
Groet Nicòle