Over mij

Nicole Aben

Misschien leuk om te weten wie ik ben. 
Ik ben Nicòle Aben en ik ben fotograaf en kunstenaar. 

8 jaar geleden ben ik mijn bedrijf Alles is Foto gestart.
Mijn kunstwerken zijn, of met veel kleur, of heel naturel. Ik zeg zelf dat ik ook twee kanten heb. Extrovert en introvert. En ik kan niet zo goed kiezen tussen die twee. En dat wil ik ook niet want het ene versterkt het andere. Zo ook in mijn kunst. 


Ik wandel graag en houd van de natuur. Plantjes en bloemetjes.., geweldig vind ik ze. Vroeger op vakantie plukte en droogde ik ze. Thuis ging ik dan opzoeken hoe het bloemetje heette. En nog steeds kan ik me verwonderen over de natuur. Uiteindelijk kwam alles samen.  Het wandelen, de natuur, het fotograferen, de planten en de bloemen het buiten zijn en de natuurlijke materialen.
Ik probeer dat alles samen te brengen in mijn kunst.

Verder ben ik getrouwd met Koen en moeder van 2 dochters.
Ik drink mijn koffie zwart. Ik lees graag thrillers en zou er best eens ééntje willen schrijven. Ik ben van het no-nonsense type en best wel recht voor z’n raap. Ben gek op de natuur en muziek luisteren doe ik ook graag. (Meestal blijft het deuntje wel hangen maar ik ben echt verschrikkelijk als het om het onthouden van artiesten gaat).

Ik hou van humor.. en van organiseren en regelen. Dat is dan wel weer gek volgens sommige mensen, dan hoor ik “Huh een creatieveling die ook kan organiseren? Dat kan niet!”
Euh… dat kan dus wel. Haha..

Veel kijkplezier en mocht je interesse hebben in een kunstwerk neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.
Groet Nicòle
info@allesisfoto.nl
06-20063709