Portretfoto’s social media

Zakelijke portretfoto’s voor social media:

In een half uur gaan we foto’s maken die jij kunt gebruiken voor je social media.
Je kunt ze ook gebruiken voor je visitekaartjes of folders.

Samen bedenken we een mooie achtergrond voor je foto’s. Ik kom bij je thuis, in de tuin of op je werkplek met veel licht. Ik flits het liefst zo weinig mogelijk.
Denk aan je kleding die moet natuurlijk uitstralen waar jij zakelijk voor staat.

Het zijn portretfoto’s. Dus alleen je gezicht en een deel van je lichaam komt op de foto. Wil je meer variatie kies dan voor de “gewone” zakelijke portretfoto’s.

Na de reportage begint voor mij het selecteren en bewerken van de beste foto’s.
De reportage is inclusief 15 foto’s. In verschillende afmetingen. ( Dus het gewone fotoformaat en de social media uitsnede. Momenteel gebruiken Facebook, Linkedin, Pinterest en Instagram ronde afbeeldingen). Je krijgt de foto’s in groot digitaal JPG formaat op een gratis usb-stick die je privé en zakelijk onbeperkt mag gebruiken. Het streven is om binnen 15 werkdagen de usb via PostNL aangetekend te versturen of ik kom hem brengen.

Wat is mijn investering?

De prijs voor een zakelijke portretreportage voor social media is p.p. 130 euro ( excl. BTW en excl. Reiskosten van 0,45 per km buiten 10km van postcodegebied 5845 AR)
De foto’s mogen vrij gebruikt worden binnen je eigen bedrijf. Je mag ze niet verkopen, veranderen of sturen naar wedstrijden.
Werken er meer mensen in je bedrijf en wil je ze allemaal op de foto? Mail me dan voor een passende offerte. info@allesisfoto.nl

Ja ik heb interesse!

Nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen? Of wil je een datum plannen?
Mail of bel me dan. info@allesisfoto.nl  of 06-20063709