Reportage 2 tm 5 personen

Fotoreportage 2 tm 5 personen.

Deze reportage boek je voor jezelf, je familie maar ook vrienden en vriendinnengroepjes, collega’s enz. We gaan prachtige foto’s maken die jullie dag iets extra’s gaat geven. Lekker vrolijk met veel kleur of juist in zwart- wit of met een zweempje kleur. Ook wordt er van ieder nog een mooie portretfoto gemaakt. Een blijvende herinnering aan een ongetwijfeld bijzondere groep mensen die je na staan.

De reportage:
Deze reportage wordt op locatie gemaakt. Samen bedenken we een mooie plek bij jullie in de buurt waar de foto’s gemaakt gaan worden. Denk er even aan de kleding op elkaar af te stemmen. Het liefst effen rustige kleuren met een paar geinige felgekleurde items. Bv. paraplu’s, gieters, bloemen, confetti enz. Of juist in grijstinten.
Voordat ik foto’s ga maken bespreek ik met jullie de wensen.

Na de reportage:
Na de reportage begint voor mij het selecteren van de beste foto’s en het bewerken daarvan. Een tijdrovende bezigheid die zorgt dat elke foto de aandacht krijgt die hij verdient. De reportage is inclusief minimaal 30 foto’s, het kan altijd meer zijn. De foto’s krijg je in groot digitaal formaat op een gratis USB-stick en je mag voor privé gebruik onbeperkt afdrukken maken. De foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Het streven is om binnen 15 werkdagen de USB-stick via Post NL aangetekend te versturen. Of ik kom ze brengen.

De prijs:
De prijs voor een fotoreportage van 2 tm 5 personen is 175 euro en duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Dit is exclusief reiskosten van € 0,45 per km buiten 10 km van het postcodegebied 5845 AR.

Vragen:
Is je nog niet alles duidelijk of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via info@allesisfoto.nl of 06-20063709