Reportage 6-10 personen ( max 15 personen)

Fotoreportage 6-10 personen tot een maximum van 15 personen

Heb je een iets grotere vriendengroep, of wat meer collega’s dan is deze fotoreportage iets voor jou. We gaan prachtige foto’s maken die jullie dag zeker iets extra’s zal geven. Een beetje gek een beetje dol of juist heel serieus. Het kan allemaal. Graag ga ik met jullie in gesprek over welke sfeer het beste bij jullie groep past. Samen gaan we zorgen voor een ongedwongen en ontspannen fotoreportage, zodat deze prachtige foto’s gaat opleveren.

De reportage:
Deze reportage wordt op locatie gemaakt. Samen bedenken we een mooie plek bij jullie in de buurt waar de foto’s gemaakt gaan worden. Denk er even aan de kleding op elkaar af te stemmen. Het liefst effen rustige kleuren met een paar geinige felgekleurde items. Bv paraplu’s, gieters, bloemen, confetti enz. Of juist in grijstinten.

Na de reportage:
Na de reportage begint voor mij het selecteren van de beste foto’s en het bewerken daarvan. Een tijdrovende bezigheid die zorgt dat elke foto de aandacht krijgt die hij verdient. De reportage is inclusief minimaal 30 foto’s, het kan altijd meer zijn. Bij grote groepen zijn het er altijd meer.  De foto’s krijg je in groot digitaal formaat op een gratis USB-stick en je mag voor privé gebruik onbeperkt afdrukken maken. De foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Het streven is om binnen 15 werkdagen de USB-stick via Post NL aangetekend te versturen. Of ik kom ze brengen.

De prijs:
De prijs voor een fotoreportage van 6 -10 personen is 225 euro en duurt ongeveer 90 minuten. Dit is exclusief reiskosten van € 0,45 per km buiten 10 km van het postcodegebied 5845 AR. {Voor elke persoon extra wordt 12,50 euro gerekend tot een maximum van 15 personen}

Vragen:
Is je nog niet alles duidelijk of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via info@allesisfoto.nl of 06-20063709