Zakelijke portretfoto’s

Zakelijke Portretfoto’s

 

Deze portretfoto’s kun je gebruiken voor je website, visitekaartjes, folders, of de diverse social media. In zwart-wit of lekker veel kleur. Anders dan anders omdat er al voldoende “gewone” foto’s in omloop zijn en jij met je bedrijf wilt opvallen. Wil je andere foto’s dan portretfoto’s, of wil je met je bedrijf op de foto dan valt dit onder een bedrijfsreportage.

De reportage:

De foto’s worden op locatie gemaakt. Samen bedenken we een mooie plek en achtergrond waar de foto’s gemaakt gaan worden. Denk aan je kleding. Die moet natuurlijk uitstralen waar jij zakelijk voor staat. Voordat we foto’s gaan maken bespreek ik met jou je wensen.

Na de reportage:

Na de reportage begint voor mij het selecteren van de beste foto’s en het bewerken daarvan. Een tijdrovende bezigheid die zorgt dat elke foto de aandacht krijgt die hij verdient. De reportage is inclusief minimaal 10 foto’s. Het kan altijd meer zijn. De foto’s krijg je in groot digitaal formaat op een gratis USB-stick en mag je privé en zakelijk onbeperkt gebruiken. Het streven is om binnen 15 werkdagen de USB-stick via Post NL aangetekend te versturen of ik kom ze brengen.

De prijs:

De prijs voor een zakelijke portretreportage is voor 1 persoon 150 euro  excl. BTW en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Voor elke persoon extra reken ik 25 euro excl. BTW.
Dit is excl. reiskosten van € 0,45 per km, buiten 10 km van postcodegebied: 5845 AR
De foto’s mogen gebruikt worden voor je eigen bedrijf maar mogen niet verkocht of veranderd worden. Je mag ze wel bijsnijden mocht dat nodig zijn.

Vragen? :

Is je nog niet alles duidelijk of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via info@allesisfoto.nl
of 06-20063709